Sponsoring
Word ook sponsor of donateur!


Studio on Stage mag zich gelukkig prijzen met een aantal enthousiaste, betrokken sponsors en een flink aantal donateurs. Maar van die bedrijven en personen hebben we er natuurlijk nooit teveel! Ook met goed bezette cursussen en uitverkochte theaters blijft het een financiële uitdaging om theatershows en musicals te organiseren. Decor, belichting, geluid - allemaal flinke kostenposten. Waardeert u het werk (en de shows) van SoS en wilt u dat tot uitdrukking brengen door ons financieel bij te staan, dan zouden wij dat zeer waarderen.
Sponsor Studio on Stage via SponsorKliks
Onze sponsors
Stichting Vogelswerf 32 is opgericht voor de ondersteuning van maatschappelijke projecten in binnen- en buitenland. Momenteel sponsort Vogelswerf 32 een duurzaam landbouw- en melkveeproject in Oeganda van Heifer Nederland (Doneer een dier), dat Afrikaanse gezinnen helpt hun voeding en inkomen voorgoed te verbeteren door hen te voorzien van dieren en landbouwtraining.

Een huis kopen, verkopen, laten taxeren of passend hypotheekadvies? Laat Dennis van Treuren u adviseren. Studio on Stage ontvangt 10% van de courtage. Het werkt heel eenvoudig:

- neem contact op via 06 4224 7913 of dennisvantreuren@remax.nl;

- geef aan dat u Dennis kent via Studio on Stage;

​- kijk of u er samen met Dennis uitkomt.