Ook op de planken?
Doe mee met Studio on Stage!


Een goede show vraagt heel wat werk. Het oefenen van danspassen, beweging, tekst, liedjes. Je krijgt alle zangpartijen, de choreografie, regie-aanwijzingen en wat je verder nog nodig hebt van ons aangereikt. Het instuderen doe je natuurlijk zelf en tijdens repetities komt alles samen en zetten we samen de puntjes op de i. Reken maar dat je heel wat leert van je medecursisten - maak daar gebruik van! Het zorgt er tegelijk voor dat een fijne groep ontstaat van mensen die elkaar helpen om al die inspanningen tot een stralende, schitterende show te maken. Dat we daarbij vooral ook een hoop plezier hebben, spreekt vanzelf.

Kom erbij!
Elke theatershow of musical van Studio on Stage is een 'nieuwe' cursus waarvoor je je kunt inschrijven. Elke cursus duurt zo'n anderhalf jaar en wordt afgesloten met voorstellingen in het theater. Wel is het zo dat cursisten die eerder aan een cursus hebben meegedaan, voorrang krijgen bij de inschrijving voor een volgende cursus.

Wat het kost
De geldelijke kosten worden aan het begin van elke cursus bepaald. Je kunt de kosten voor een cursus op verschillende manieren betalen. Verder 'kost' SoS je in elk geval de tweewekelijkse repetitietijd van ongeveer tweeënhalf uur. Verder is het de bedoeling dat je thuis zangpartijen, choreografie en/of toneelrollen instudeert. Hoeveel tijd je daaraan besteedt, is aan jezelf. Bij elke cursus zijn daarnaast 'handen' nodig voor het maken van rekwisieten, kleding, decorstukken enzovoorts. Meehelpen is niet verplicht - maar wel goed voor de groepsvorming natuurlijk.

De ' kleine lettertjes'
Bekijk hier het Studio on Stage-reglement en onze tips voor cursisten. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en wat we van jou verwachten.